Tuesday, November 23, 2010

TAHNIAH!!

kehangatan JPC sangat dirasai sekarang tambahan pula, calon fasa 1 sudah menunjukkan individu2 yang hebat dan berwibawa..Semoga Allah memberi kekuatan dan pertolongan kepada kalian.. Tahniah secara peribadi saya ucapkan kepada semua calon2 AJKT ikhwah mahupun akhawat.
percayailah bukan pencadang mahupun penyokong yang mengkehendaki anda tetapi Allah lah yang telah membuka pintu hati anda untuk berbakti kepada masyarakat..Beruntunglah kerana kalian adalah golongan yang terpilih. Usah risau mahupun khuatir kerana insyaAllah..Allah bersama-sama kita.

"ALLAH TIDAK MEMBEBANI SESEORANG MELAINKAN DENGAN KEMAMPUANNYA"

Sekadar berkongsi kata-kata dari kakak seniorku..
~~hiduplah dengan jiwa syabab@pemuda/i, bak kata orang, sesenduk garam, tetap sesenduk garam, yang membezakan kemasinannya ialah sama ada dilarutkan dalam segelas air@sebuah telaga..maka kuasa pemuda/i ibarat telaga yang tak terkesan dengan hanya sesenduk garam~~

sekadar meng'update' blog sebab masa sangat mencemburui dan mengejar saya..
P/S: mana2 calon yang menang nanti dan memegang portfolio akademik..andalah boss saya..hehe

kadang-kadang kita perlu membuat keputusan dalam masa yang singkat kerana keadaan memaksa kita untuk berbuat demikian..mungkin belum saatnya lagi kerana ada perkara yang lebih 'aula' untuk saya fikirkan..FIKIR & ZIKIR..

semoga berjaya abdul fattah bin latif untuk exam SPM..apa jua keputusanmu..insyaAllah, itulah yang terbaik as long as u be a good son to ummi and abah..sis really grateful about it..

0 kata orang:

Post a Comment

 
Copyright 2009 FiKiR&ZiKiR. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com